Salutaciˇ

D’ON VENIM?
Després d’un punt i a part obligat per la pandèmia, estem ara preparats per oferir-vos aquest cop una versió 3.0, única i exclusiva del que fins a dia d’avui coneixem amb el nom de “La Travessa”.
Durant 24 anys consecutius (Fins el 2019), hem estat realitzat aquesta prova esportiva de manera ininterrompuda, que ha esdevingut la més gran i de major repercussió a la nostra entitat. En la qual han arribat a participar-hi fins a 1.300 ciclistes, requerint de molts mitjans per atendre totes les necessitats i més de 180 persones voluntàries repartides al llarg de tot el recorregut.


COM VOLEM QUE SIGUI LA 25a EDICIÓ DE “LA TRAVESSA”?
La pandèmia no ens va deixar celebrar la 25a edició quan tocava, és a dir al 2020, i ara, per molt que les perspectives apunten a que tinguem una situació millor, això no vol dir que disposem de totes les garanties per poder-la celebrar aquest octubre de 2021, tal com creiem que es mereix l’ocasió d’una 25a edició. Per aquest motiu, hem cregut oportú deixar passar un any més i traslladar la celebració de la 25a edició al proper any 2022.


QUÉ ÉS “EL RETORN DE LA TRAVESSA” 2021?
El proper diumenge 3 d'octubre celebrarem una singular “edició especial”, la qual hem volgut anomenar “El Retorn de La Travessa”, comptant que una de les moltes característiques diferencials que tindrà, és que el recorregut serà en sentit invers de com l’hem conegut fins ara, és a dir, de Montserrat cap a Sant Joan Despí.
En aquesta ocasió, la prudència ens ha dut a que el disseny sigui força més limitat de recursos, tant humans com econòmics i també amb el nombre de participants, que hem restringit a 350 inscripcions.
Aquesta premissa ens ha conduit a fer profunds canvis de caire logístic en diversos aspectes, com en el marcatge del recorregut, que l’hem transformat en versió 3.0, inèdit per a nosaltres, facilitant als/les participants un track amb l’itinerari a seguir mitjançant GPS. També amb la intendència, en la qual hem substituït els avituallaments sòlits repartits al llarg de la prova, pel subministrant de barretes energètiques a la sortida i oferint una gran botifarrada en acabar  a Sant Joan Despí.
Certament "El Retorn de La Travessa" serà, com hem explicat, diferent i únic en molts aspectes que venen marcats pels condicionants i les incerteses pròpies d’aquesta pandèmia, que ens obliga a haver d’actuar amb responsabilitat i cautela. No obstant, ja estem desitjant amb totes les nostres forces que en el 2022 puguem celebrar la 25a edició de La Travessa, tal com l'hem coneguda en els darrers temps. Però ens agradaria que s’entengui que enguany no volíem córrer el risc d’haver de suspendre a darrera hora, tal com va passar l'any anterior.
Organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, significa mesos de feina de molta gent que hi dedica el temps de manera desinteressada i altruista, a banda dels diners que cal destinar-hi, a risc de perdre’ls.
Moltes gràcies per la vostra comprensió.

 

Un recorregut de 65 Km i de 1.250 m de desnivell.

Esperem que passeu un bon dia de ciclisme de muntanya.