6a Temporada de Sortides Familiars 2016

Un any més us esperem i que en família pugueu gaudir amb nosaltres d'aquest esport. Desitgem que us ho passeu d'allò més bé, comprovant que el vostre esforç junt amb el dels és menuts us pot portar ben lluny.

Des del Club Ciclista Sant Joan Despí us volem encoratjar a participar-hi i per això hem preparat amb molta il•lusió les Sortides Familiars esperant que siguin del vostre interès.

 

 

El punt de trobada serà la Plaça de la Constitució – Mercat Barri Centre i l’hora de la sortida a les 10:00 h. Totes les sortides són de caire didàctic, cultural o paisatgístic, amb el principal objectiu de passar-ho bé i gaudir d'un matí aprenent del nostre entorn més proper.Les sortides estan adaptades per a nenes i nens a partir dels 9 anys (acompanyats per llurs familiars si son menors de 14 anys).

 

A TENIR EN COMPTE:

 

L'ús del casc és obligatori. Recomanable portar ulleres i guants. Porteu beguda, menjar, eines i recanvis necessaris; com ara la cambra d’aire per si punxeu. Roba adequada al temps. La bicicleta a d’estar revisada i en condicions d’ús. S’ha de respectar l’entorn, seguir el camí i no tirar ni llençar deixalles. La responsabilitat dels menors recau en els pares o tutors. Vosaltres sabeu les limitacions que poden tenir
els vostres fills o familiars i per tant sabeu fins on poden arribar ells o els seus fills o familiars, i si poden o no seguir el ritme de la sortida. S’ha de respectar als organitzadors i comunicar-los de qualsevol imprevistque succeeixi durant tot el recorregut així com l’abandonament del mateix.